Dimecres 27 a les 08.00


EL FARISTOL
Li Keqiang obri les portes del mercat xinès a Balears
El primer ministre xinès, Li Keqiang, arriba dimecres a Palma per primera vegada. Aquí, es reunirà amb la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, i el cap de l’executiu en funcions, José Ramón Bauzá. El mandatari xinès va acompanyat d’una delegació empresarial que ha mostrat el seu interès per invertir en el sector turístic de les Illes Balears. Per conèixer més sobre la relació comercial entre la Xina i les Balears, xerrarem amb la tècnic de Comerç Exterior de la Cambra de Comerç de Mallorca, Alicia Bueno.

Li Keqiang s’allotjarà a l’hotel Valparaíso de Palma, on s’ha desplegat, des de fa dies, un gran dispositiu de seguretat. Les instal·lacions s’han reservat exclusivament pel mandatari xinès. De fet, uns 120 clients han hagut d’esser desplaçats a altres hotels. Sobre els preparatius i el dispositiu especial organitzat per la visita de Li Keqiang, parlarem amb el director de l’hotel Valparaiso, Toni Ferrer.

El primer ministre xinès també aprofitarà per fer turisme. De fet, dijous visitarà Valldemossa. ¿Què suposa la visita de Li Keqiang per a aquest municipi? El batle de Valldemossa, Jaume Vila, ens ho explicarà.

La campanya d’estiu generarà 10.000 llocs de feina, a les Balears i 989.048 contractes a tot Espanya, segons els càlculs d’Adecco. A  primera hora de “El Faristol”, analitzarem aquestes dades amb la directora d’Adecco a les Illes, Maria Felip. 

Colonya Caixa Pollença, una de les caixes més solvents d’Espanya i de les poques que no ha hagut de fusionar-se per sobreviure, està plenament arrelada a Mallorca i dedica bona part de la seva activitat a finançar projectes de petits i mitjos emprenedors de caràcter sostenible. Amb el seu director de l’àrea corporativa, Luis Ramis de Ayreflor, parlarem d’aquestes qüestions i de l’horitzó econòmic i empresarial que hi ha a les Balears.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Cristina Ros, José Manuel Barquero i Tomàs Ibarz. 

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes María José Fuenteálamo i José Jaume.

Aquests i altres contenguts, dimecres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL