Dimecres 27 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Avui ens visita Mario Vaquerizo
L’artista ens parlarà de la seva faceta com a discjòquei

Aquest dimecres, 27 de maig, entrevistarem l’artista Mario Vaquerizo, però aquesta vegada no ens parlarà com a cantant de Nancys Rubias ni com a periodista, sinó de la seva vessant com a discjòquei, que en aquest cas és la que el farà que visiti les nostres illes aquest final de setmana. Amb en Mario, aprofitarem per conèixer quins són els seus gusts musicals i sobretot què és el que punxa a les seves sessions. Allò que segur que està garantit amb ell són la diversió i l’espectacle.

A continuació arribarà la secció musical Laínez & Friends, a càrrec de Joan Laínez, amb un especial repàs dels Preludis de Chopin, ja que diuen que una part d’aquestes composicions va esser feta a Valldemossa, i també parlarem de la música més animada de Gershwin.

Tot això i qualque sorpresa més, aquest dimecres a partir de les 23 h a IB3 Ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres d’IB3 Ràdio i es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3; al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL