Dilluns 01 a les 21.35


AIXÒ ÉS MEL
Everyday is Sunday
Aquesta setmana, a Això és Mel, feim un viatge en el temps per tornar a uns anys que varen canviar els hàbits i els gusts culinaris dels illencs. Als anys 60, 70 i 80, la cuina tradicional es va deixar un poc de costat per introduir-hi  plats nous com el còctel de gambes, el “pijama” , els “ entremeses” o el meló amb cuixot.

En Tomeu i en Toni aniran a un xibiu d’aquells anys, per veure com rebien amb “paella i sangria” els turistes i els illencs que anaven a passar el dia a la platja. En Tomeu farà, amb Catalina Ginard, un còctel de gambes. També veurem la cuina dels hotels i com estava condicionada, llavors, per la cuina francesa. Toni Garcia, un dels maîtres d’aquell temps, farà unes “creppes suzzettes” davant unes clientes. En Toni, per part seva, anirà de compres per veure la roba que s’usava aquells anys. Per xerrar de música i de festa, anirà a Porto Cristo, al bar Flamingo, i conversarà amb Tomeu Matamales, l’autor del llibre Paradise Of Love.

El cotxe va suposar un canvi, aquells anys, per això, en Toni i en Tomeu circularan amb dues autèntiques joies d’aquella època. I acabarem el programa fent un variat, a la plaça de Llucmajor. Un exemple dels canvis d’hàbits culinaris dels joves del moment.

Això és mel s emet els dilluns, a les 21.35 hores. És un espai que vol recórrer i conèixer les Illes, els seus productes, la gastronomia, la gent i els paisatges…. una descoberta a partir de les vivències quotidianes de persones conegudes, però també de les que són anònimes.

A la pàgina web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “ En directe ” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta” .

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l ’etiqueta # AixòésmelIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL