Dijous 28 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
“Fer-se l’amor” un mateix
Encara que algunes persones s’empegueesquin de dir que es masturben, ho fa pràcticament tothom. Aquest dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio s’endinsa en el descobriment de l’autoestimulació i els objectes que hi ha al mercat per jugar un mateix

Des que un neix té sexualitat i curiositat per saber què se sent quan es toca, tothom cerca i sent plaer a través del contacte i les carícies. L’autoestimulació és una manera de fruir a través del propi cos i pot ajudar a conèixer millor la pròpia resposta sexual.

La masturbació és una pràctica per a qualsevol edat, amb o sense parella. Decidir masturbar-se, o no, és una opció personal i, per si mateixa, no és bona ni dolenta. Un dijous més, “No apaguis el llum” torna a IB3 Ràdio, per descobrir, informar i eliminar alguns conceptes sobre el sexe.

En una primera part del programa, la sexòloga i escriptora Sandra Campó comentarà els beneficis de la masturbació. Campó acaba de publicar el llibre “Hoy tengo ganas de mí. 7 historias de masturbación femenina”.

Ara bé, durant el programa també es xerrarà de juguetes, objectes que poden ajudar a masturbar-se un mateix. Serà a la secció “Amb els 5 sentits”. Lina Mas, assessora de “La Cesta de Caperucita”, explicarà les novetats i els estris que estan més de moda ara mateix.

També hi haurà temps per amenitzar la vetllada amb música i per descobrir les notícies i els estudis més curiosos relacionats amb el sexe.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dijous de les 23 a les 24 hores a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, a la pàgina web www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL