Dissabte 30 a les 21.15


PANORAMA IB
Temps de pactar, canalitzant l’energia, dones amb poder
Les eleccions del 24 de maig deixen un mapa polític molt diferent del dels darrers 4 anys. Balears gira a l’esquerra, entren noves forces al Parlament i molta de gent que fins ara no s’havia assegut a les institucions. Amb les cartes damunt la taula, ara és temps de pactar. A Panorama, ho analitzam amb profunditat amb periodistes i amb els mateixos candidats.

El gasoducte que uneix Son Reus amb Alcúdia entra a la fase final. Quan s’acabin totes les infraestructures planejades a Mallorca, es calcula que més d’un milió d’usuaris podran accedir al gas natural. A Panorama IB, analitzam avantatges i inconvenients de la nova font d’energia i coneixem com es construeix una obra d’aquesta magnitud.

¿Com és el dia a dia de qualcunes de les dones amb més poder de les illes? ¿Com ho fan per conciliar la vida familiar amb la carrera professional? A Panorama, hem passat 24 hores amb les dones més influents del món empresarial de Mallorca i d’Eivissa, Carme Planas i Carmen Matutes.

Panorama IB fa un repàs, profund, dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet els dissabtes, a les 21.15 h, i el presenta la periodista Esther Matutes.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL