Dissabte 30 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Analitzam els dibuixos animats actuals
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte, a partir de les 9.00 h, i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Dissabte que ve, “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, comptarà amb la participació de la psicòloga Patricia Lucena Nicolau, que analitzarà com han canviat els dibuixos animats. 

Al programa, també hi participarà la mestra d’Educació Especial Esther Jacomet, que donarà consells per afrontar els exàmens finals i, com és habitual, no faltaran ni la secció ‘En família’ ni la secció retro, en la qual es recorden cançons i costums de la infància dels que ara són pares.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h, a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL