EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ
El juny amb la Federació d’Associacions de persones majors de la Ciutat de Palma
La campanya de Responsabilitat Social Corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Tots donam una , continua donant suport i difusió a diferents associacions i entitats que, dia a dia, intenten millorar la qualitat de vida de moltes de persones que viuen amb dificultats, a causa de malalties o de problemes socials.

Josep Ma. Codony, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i Maria Teresa Rattier Nadal, presidenta de la federació han firmat un conveni de col·laboració.

Entre les funcions que es fan a la federació destaquen: agrupar a les Associacions de Persones Majors interessades per aquest col·lectiu, assegurar uns mitjans de coordinació, informació i unió entre les Associacions de Persones Majors.

Per altra banda, aconsellar, proporcionar ajuda tècnica a les Associacions de Persones Majors i promoure la creació i posterior desenvolupament de tota obra que s’esforci en realitzar accions a favor dels persones majors.

IB3 Televisió oferirà un seguiment extens amb entrevistes i cobertura de les activitats que, des de l’entitat, es facin durant el mes de juny. Per part d’IB3 Ràdio els programes: No venim amb Manual, Això és IB3 i l’Informatiu vespre oferiran entrevisten a membres de la federació per tal d’explicar la feina que fan.

També es promourà la comunicació a través de les xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.

La campanya Tots donam una s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que vol mostrar les problemàtiques amb què viuen moltes persones i famílies de la nostra societat.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL