Divendres 29 a les 08.00


EL FARISTOL
PI s’estrena al Parlament, al Consell i a molts ajuntaments
Jaume Font, president de PI, formació que entra per primera vegada al Parlament balear, al Consell de Mallorca i a molts ajuntaments mallorquins, on els seus regidors seran decisius per conformar majories de govern, passarà pels micròfons d’“El Faristol” a partir de les 10 h. Amb ell conversarem sobre els resultats aconseguits i la política de pactes que el seu partit té previst desenvolupar a les institucions.

A la primera hora d’“El Faristol”, també parlarem amb alguns batles que han aconseguit majories als seus municipis. A Campanet, MÉS ha obtengut 6 regidors. A Santanyí, el PP n’ha aconseguit 10. D’aquests resultats, en parlarem amb la batlessa de Campanet, Magdalena Solivellas, i amb Llorenç Galmés, batle de Santanyí.

Balears és la segona comunitat autònoma que ha registrat un major increment de les vendes en el comerç minorista a l’abril, amb un augment del 5,3%, per darrere de Cantàbria, segons les darreres xifres de l’Institut Nacional d’Estadística. Aquest augment quasi duplica la mitja nacional, que se situa en el 2,9%. Parlarem sobre aquest tema amb el president de la patronal del Petit i mitjà comerç de Mallorca (PIMECO), Bernat Coll.

Com cada dia, la segona hora, de les 09.05 a les 10.00, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i  la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Emma Calsina, s’analitzarà l’actualitat amb María José Fuenteálamo, José Manuel Barquero i José Jaume.

Ara bé, hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11.00 h, amb els periodistes Josep Pons Fraga i Pedro Aguiló Mora.

Aquests i altres contenguts, aquest divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

“El Faristol” és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3; al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL