Divendres 29 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Els organitzadors del festival Antiga Mediterrània
El Caçador de Somnisrebrà la visita de Joan Morell, membre de lAssociació dAmics de sa Galera.

Aquest divendres 29 de maig , parlarem amb Joan Morell, un dels organitzadors del primer festival Antiga Mediterrània que es farà aquest final de setmana a Mallorca, més concretament, als entorns de l’illot  de sa Galera de Can Pastilla. El motiu principal del festival és recaptar fons per al projecte d’excavació arqueològica i la museïtzació del jaciment, i per això han organitzat tota classe d’activitats: Recreacions històriques, tallers d’escriptura fenícia per a nins, mostres de cuina fenícia i romana, reproduccions arqueològiques i moltes altres activitats.

“El Caçador de Somnis” finalitzarà amb les estrenes de cine i l’agenda teatral a càrrec de Joan Carles Bestard i  Xavi Fullana.

Tot això i qualque sorpresa més, divendres a partir de les 23.00 h a IB3 Ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL