IB3 Televisió informa


Reconeixement de la Federació Balear d’Esports per a Persones amb Discapacitat (FEBED) al programa “Total esport”
Aquesta entitat ha volgut reconèixer el seguiment informatiu que el programa dIB3 Televisió fa dels esportistes amb discapacitat

Avui al dematí, ha tengut lloc la gala de final de curs de la Federació Balear d’Esports per a Persones amb Discapacitat. En aquesta gala, l’organització ha volgut agrair el suport que moltes entitats han donat a la federació.

En el cas d’IB3 Televisió, la FEBED ha volgut reconèixer la cobertura que el programa Total Esport fa, cada dissabte, de les activitats i dels esportistes amb discapacitat.

El premi ha estat recollit pels redactors del programa Mercè Valero i Luis Seoane. També ha assistit a l’entrega el cap d’Esports d’IB3 Televisió, Carlos Hernández.

La Fundació Rudy Fernández i la ONCE han estat altres entitats que també han rebut un reconeixement.

La Federació Balear d’Esports per a Persones amb Discapacitat neix el 2006 i és la institució encarregada de l’organització de l’esport adaptat, en l’àmbit autonòmic de les Illes Balears.

Actualment, la FEBED té una llista de 17 entitats actives, entre clubs esportius afiliats i entitats esportives adherides. La integren esportistes, tècnics-entrenadors, jutges-àrbitres, metges-classificadors funcionals, entre d’altres.

 


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL