Dilluns 01 a les 08.00


EL FARISTOL
El prestigiós misser Sainz de Baranda explica els seus nous reptes professionals
Fa just una setmana que es va escenificar, a Palma, l’aliança entre el prestigiós bufet Cremades i Jorge Sainz de Baranda, un dels  missers més reconeguts de les Illes. Precisament amb ell analitzarem dilluns, a “El Faristol”, els nous reptes professionals que afronta amb Cremades que, amb seu a Madrid, també compta amb delegacions, tant a diferents províncies com a l’estranger. Amb Sainz de Baranda, també aprofitarem per fer una radiografia de les múltiples qüestions judicials que avui protagonitzen l’actualitat.

Durant al primera hora del programa, analitzarem l’escenari polític que, en clau municipal, han deixat els resultats de les eleccions del 24 de maig passat. Entrevistarem Llorenç Galmés, del Partit Popular, que ha revalidat la majoria absoluta a Santanyí i Maria Ramon, de Més, que ha estat la força més votada, també per majoria, al municipi d’Esporles.

Durant tot el final de setmana i fins dia 7 de juny que ve, tretze llibreries de ciutat participen a la XXXIII edició de la Fira del Llibre de Palma. Amb el lema “Que la teva meta d’avui sigui llegir”, el Gremi de Llibreters ha volgut crear un marc sinèrgic entre la lectura i el món de l’esport. Paral·lelament, el contengut de la fira també s’ha articulat entorn d’altres cinc missatges, tots ells destinats a fomentar la lectura. De tot, en parlarem, a partir de les 11.45, amb el tresorer del Gremi de Llibreters i propietari de la llibreria Drac Màgic Rubén Hernádez. 

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Juan Mestre, Tomàs Ibarz i Vicente Enguídanos.

A partir de les 11:00h serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Alicia Mateos i, des de Menorca, David Marquès.

Aquests i altres contenguts, dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL