Dimarts 02 a les 21.35


3 GENERACIONS
Dimarts, coneixerem la família Fuentes-Sastre de Santanyí
Aquesta setmana, a 3 Generacions, visitam Santanyí per conèixer la família Fuentes-Sastre. En Pedro i na Margarita duen 47 anys de casats. Tots 2 varen treballar al Teatre Principal de Palma, durant 38 anys. En Pedro, coses del destí, hi va acabar compaginant la feina de porter amb la de cantant.

Tenen 2 fills: en Diego, que ha seguit la tradició familiar i també fa feina al Principal d’ajudant de llums, i na Jero, que treballa a una empresa de fer net i també canta, a l’agrupació de ball de bot de Santanyí.

Els dos néts de la família són fills de na Jero. Na Maria ja és una experta en ball de bot, i en Julià juga a futbol i toca, a la banda municipal de Santanyí. Són una família casolana i els agrada compartir taula i mantenir les tradicions.

3G és un programa generacional que posa de manifest les similituds i també les diferències, entre les generacions d’una mateixa família, les seves relacions i els seus rituals i que mostra la història recent de les nostres illes, mirant cap al futur amb optimisme.

3 Generacions s’emet tots els dimarts, a les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #3GIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa ‘En directe’, i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL