Dimarts 02 a les 08.00


EL FARISTOL
Antoni Barceló, nou president de Creu Roja Balears
Antoni Barceló Veny és, des de fa uns dies, el nou president autonòmic de Creu Roja Balears en substitució de Miquel Alenyà, que ha estat durant 12 anys al capdavant de l’entitat. Barceló, que ha estat designat per al període 2015-2019, és economista de formació, voluntari de Creu Roja des de l’any 2004 i des del 2006 ha estat el màxim responsable de la comissió de finances de l’organització de Balears, l’òrgan encarregat del control econòmic. Durant 33 anys, Barceló ha estat, a més, gerent del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears. En una entrevista àmplia al nou president, li demanarem per les prioritats que marcarà en encarregar-se de l’organització. Serà a partir de les 10.05 hores.

Durant la primera hora de programa, continuarem molt pendents de la plana política. Entrevistarem David Abril, membre de l’executiva de la coalició Més i de l’equip negociador de la formació. Parlarem amb ell el mateix dia en què hi ha prevista una reunió, a tres bandes, entre Més, PSIB i Podem, per posar en comú punts que permetin arribar a un acord de governabilitat. També entrevistarem José Maria Mir, president del col·legi d’Agents de la propietat immobiliària de Balears. Ho feim en saber que les Illes són la segona comunitat autònoma amb el preu de les cases de segona mà més car del país, situant-se en els 2.041 euros per metre quadrat.

Estrenam mes de juny, a les portes de l’estiu, l’AEMET adverteix que la radiació ultra violeta augmentarà els dies pròxims, a causa del temps assolellat i, per això, recomana extremar les precaucions. Uns consells que ens donarà el portaveu de l’Agència de Balears, Miquel Àngel Gili.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Alicia Mateos, Vicente Enguídanos i Jordi Pol.

A partir de les 11:00h serà temps pel “Cara a Cara”, amb els periodistes Pedro Aguiló Mora i Dani Álvarez.

Aquests i altres contenguts,dimarts a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL