Dilluns 01 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Rafa de Siria, rensponsable de comunicació del Grup Pacha
El cap de comunicació del Grup Pachá, Rafa de Siria i el DJ Eazy Michael ens explicaran com es presenta lestiu musical, a les nostres illes

Dilluns, 1 de juny, parlarem de l’estiu musical que es presentarà a les millors discoteques de les nostres illes i per això hem convidat Rafa de Siria, cap de comunicació del Grup Pachá, que ens explicarà les millors festes que es preparen, per a aquest estiu, a l’illa d’Eivissa, i també aprofitarem per xerrar amb Eazy Michael, DJ resident a l’illa de Mallorca amb un ampli recorregut per tot el món. Els dos ens faran un tast del que podrem sentir aquest estiu i els demanarem quina serà la cançó de l’estiu segons ells.

Tot això i qualque sorpresa més, dilluns, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL