Dijous 04 a les 21.35


UEP! COM ANAM
Farem de pastors i d’hortolans per Santa Eugènia amb una associació de pagesos ben peculiar
Aquesta setmana, al programa més autènticament rural i més pagès d’IB3, vos proposam un capítol ben animaler i variat. Per començar, l’amo en Toni Ballador coneixerà un pastor que sorprèn per la seva joventut i, sobretot, per les seves idees clares sobre la pagesia i el món de fora vila. Amb ell, el nostre carismàtic presentador munyirà cabres i ovelles, donarà biberons als xotets i arreglarà els altres animals que té per la seva finca. Endemés, el jove mostrarà, a l’amo en Toni, un documental que li va fer el prestigiós documentalista i publicista Borja Sauzen i que serà presentat a concurs a Washington, la capital dels Estats Units. Després, entrecavarem tira-tira més de 500 tomatigueres, alberginieres, meloneres i sindrieres, amb una curiosa associació de pagesos del municipi de Santa Eugènia. I, amb els seus membres peculiars, xerrarem de projectes de present i de futur de l’associació i de la trajectòria pagesa de cadascun d’ells.

I, per acabar la jornada foravilera així com toca, berenarem de tot i molt, farem sonar ximbombes, flabiols i tamborinos i cantarem unes bones gloses. I tot això regat amb un altre lot de vins fabulós que sortejarà la D.O Pla i Llevant, com cada setmana, a Uep! Com anam?   

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL