Dijous 04 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Explosió de sensacions
Un dels moments màgics de la relació sexual és quan sarriba a lorgasme. Dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio, estarà centrat en el moment de màxima satisfacció durant l’excitació sexual.

Es diu que allibera l’estrès i l’ansietat, que produeix un petit moment que és com una espècie d’apagada momentània del cervell i que dura uns segons.

D’orgasmes, no n’hi ha dos d’iguals, qualcuns són millors que d’altres o simplement, no arriben. Aquells que sí l’experimenten el defineixen com un moment impressionant, en què se sent una mescla de sensacions impossibles de descriure.

A la primera part del programa d’aquesta setmana, la sexòloga, periodista i escriptora Silvia C. Carpallo parlarà de la importància de l’erotisme en una relació, per acabar de manera satisfactòria l‘acte sexual. A més, és l’autora del llibre “El orgasmo de mi vida”, en què tracta diverses històries d’al·lotes i de les experiències que les han fet madurar sexualment.

Més endavant, a la secció “Amb els 5 sentits”, la sexòloga Lorena Berdún tornarà a compartir una estona amb els oients de la ràdio autonòmica. En aquesta ocasió, per presentar el seu nou bloc de sexualitat i per donar el  parer dels mites sobre els orgasmes.

També hi haurà temps per repassar les notícies i curiositats en matèria sexual i per amenitzar la vetlada amb diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dijous, de les 23 a les 24 hores, a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL