Dimecres 03 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Alfredo Oyáguez, director artístic del Festival Internacional de Música de Deià
Alfredo Oyáguez ens parlarà de la programació de la XXXVII edició del Festival Internacional de Música de Deià.

Dimecres, 3 de juny, contarem amb la visita de Alfredo Oyáguez, pianista i director artístic del Festival Internacional de Música de Deià que enguany arriba a l’edició trenta-set i que, enguany, celebra una edició commemorativa amb motiu del centenari de la mort de l’Arxiduc Lluís Salvador, ja que la seu principal del festival és la finca de Son Marroig de Deià, antiga propietat de l’Arxiduc. El festival està considerat un dels millors que se celebren a tot Europa i això fa que hi participin artistes arribats de totes les parts del món.

De tot això i de moltes més coses, en parlarem amb el seu director artístic.

A continuació, arribarà la secció musical Laínez & Friends, a càrrec de Joan Laínez,i aquesta setmana xerrarem d’un autèntic clàssic i d’un dels musicals amb més èxit de tots els temps: Cats!

Tot això i qualque sorpresa més, dimecres, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL