Divendres 05 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
L’actriu Llum Barrera és la nostra convidada
“El Caçador de Somnis” rebrà la visita de l’actriu mallorquina que presenta l’obra de teatre “Tamaño Familiar”

Aquest divendres 5 de juny , parlarem amb l’actriu nascuda a Mallorca, Llum Barrera que visita l’illa per representar l’obra de teatre Tamaño Familiar. Llum ens parlarà del seu projecte teatral, que és del mateix equip de la reeixida obra El manual de la buena esposa, una garantia d’èxit. A més, també parlarem amb ella de tot el que està fent i preparant en aquests moments. L’obra es representarà aquest final de setmana a Alcúdia i a Palma.
A continuació, ens visitaran els amics de Trampa Teatre amb la secció d’improvisació que ens fan cada setmana, en què posen exercicis teatrals als col•laboradors del programa, per veure com se’n surten.
“El Caçador de Somnis” finalitzarà amb les estrenes de cine i l’agenda teatral a càrrec de Joan Carles Bestard i Xavi Fullana.
Tot això i qualque sorpresa més, aquest divendres a partir de les 23 hores a IB3 ràdio.

* “El Caçador de Somnis” és el nou programa cultural dels vespres d’IB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL