Dijous 04 a les 23.00


CRÒNICA 112
Traficants amb imaginació
La imaginació dels traficants no té límits. Ho saben ben bé els funcionaris del servei de vigilància duanera de Balears, que confisquen sobretot cocaïna i heroïna. A la seva feina, han vist de tot, des de droga amagada davall sardines podrides o pinyes. Una de les darreres confiscacions de la policia nacional ha estat en llibres de text infantil i peluixos. Ens ho conten a Crònica 112, en què també parlarem de la via de cintura, 11 quilòmetres i mig de problemes i nirvis per a milers de conductors. Exactament hi passen cada dia més de 153 mil cotxes, igual que la ronda litoral de Barcelona o la M30 de Madrid. Coneixerem la feina dels professionals que acudeixen a les emergències les 24 hores del dia.

També posarem la vista en els passatgers dels creuers, que s’enfronten, en arribar a port, a tota una sèrie de personatges, des de venedors ambulants, a carteristes, passant per tota classe d’espavilats.

El crim de l’empresari d’Alaró, Andreu Coll, també tendrà minuts. Analitzarem la psicologia dels dos acusats, Andreu Coll fill i Francisco Abás, amb el criminòleg Víctor Jofre, la psicòloga Àngela Gual i el forense Miquel Timoner.

Crònica 112 s’emet dijous, a les 23 hores, i està presentat per Tomeu Terrasa, amb les reporteres Martina Ramis i Alba González.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL