Diumenge 07 a les 09.00


PASSIÓ PER LA MAR
Tonyina vermella, la fi del conflicte petrolífer i la il·lusió del Vell Marí
Analitzam la renúncia de Cairn Energy a cercar petroli a les Balears, vos explicam la veda de la tonyina vermella i conversam amb la tripulació del Vell Marí abans del Comte de Godó i el Mundial ORC.

Ha estat sense dubte una de les notícies de la setmana i Passió per la Mar també la tractarà: parlam de la companyia Cairn Energy i de la renúncia a les aspiracions que tenia a cercar cru a les costes balears. Cercarem els motius d’aquesta decisió, els tràmits administratius que s’han seguit i les conseqüències futures amb relació a altres projectes pareguts. Temes que debatrem amb Carlos Bravo, d’Aliança Mar Blava.

Els fidels de la canya i l’esca tenen una motivació més aquests dies perquè s’ha obert la veda de la tonyina vermella, i comentarem les característiques d’aquest peix, de les zones on se’n pot trobar de manera habitual i dels problemes que pot generar capturar-lo de manera il·legal.

I desfilaran pels micròfons del programa part de la tripulació del Vell Marí, la nau balear que ha aconseguit grans resultats els darrers anys a competicions com la Copa del Rei de Vela. Tot i esser amateurs presenten batalla a qualsevol escenari i ho voldran demostrar també als pròxims trofeus que es disputen a Barcelona: el Comte de Godó i especialment el Mundial ORC.

Un nou relat de l’Explorador del Litoral, Bernat Garau, les notícies i l’agenda són les coordenades que completen el programa nàutic i marítim de la ràdio autonòmica de les Illes Balears que es pot seguir tots els diumenges a les 9 del dematí.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @Passioperlamar i al nostre Facebook: Passió per la Mar i al correu electrònic: passioperlamar@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL