Dissabte 06 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Redescobrir la lectura
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte, a partir de les 9.00 h, i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Dissabte que ve, a “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, hi participarà Cati Marquès, de la llibreria infantil i juvenil Baobab, que farà una recopilatori de llibres originals perquè els nins redescobresquin la lectura aquest estiu.

Com és habitual, l’espai  també tendrà seccions especialment destinades als pares, destacant la intervenció de la psicopedagoga Magdalena Bauzà de Mirabò, que donarà consells per educar els adolescents.

Al programa, no faltaran els nins, que oferiran la seva opinió a la tertúlia Paraula de Nin, a més de fer l’entrevista al personatge sorpresa de la setmana, que en aquesta ocasió treballa amb la creativitat. “No venim amb Manual” es completarà amb la secció adolescent i amb el recordatori de les cançons i els jocs que agradaven durant la seva infància als que ara són pares, a través de la secció retro.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL