Divendres 05 a les 08.00


EL FARISTOL
La corrupció i la transparència, a debat al 30 congrés d’UPF
La corrupció serà un dels eixos centrals del 30 congrés de la Unió Progressista de Fiscals (UPF) que se celebra a Palma, divendres i dissabte. Per això, a El Faristol, entrevistarem Álvaro García, president d’UPF, amb qui farem previsió d’aquest congrés en què es pretenen abordar mesures per incrementar l’eficàcia en la persecució d’activitats corruptes i per fer més transparent la carrera fiscal. Està prevista l’assistència, entre d’altres, de la fiscal general de l’Estat, Consuelo Madrigal. Xerrarem amb García, a partir de les 10.05 hores.

També tendrem oportunitat de saber cap on dirigirà la Ibiza Convention Bureau el seu nou president, René Hoetschl. Li demanarem pels nous reptes al capdavant de l’entitat, especialitzada en turisme de congressos i convencions, integrada en el Foment del Turisme i que aglutina 34 empreses associades.

Després del resum informatiu, a partir de les 8.30, Carmen Tur, candidata del PI per Eivissa al Parlament, ens farà una radiografia de l’escenari polític de l’illa, així com un anàlisi dels resultats electorals del PI a la pitiüsa major. Per altra banda, parlarem del Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora aquest divendres. A Platja de Muro, l’Associació hotelera, en col·laboració amb UNICEF i l’Ajuntament ha organitzat tota una sèrie d’activitats al municipi; i demanarem opinió a l’advocat Jorge Sainz de Baranda sobre el descens dels concursos de creditors a Balears. Entre gener i maig han caigut un 21,4% a les Illes. 

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb José Manuel Barquero, Nekane Domblás i Jordi Pol.

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes Maria José Fuenteálamo i Jordi Pol. Aquests i altres contenguts, divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL