Dilluns 08 a les 15.00


GABINET DE CRISI
La portaveu de MÉS, Fina Santiago, visita el programa en els dies clau dels pactes
Gabinet de Crisi entrevista dilluns, 8 de juny, la coportaveu de MÉS per Mallorca, Fina Santiago, una de les negociadores dels futurs pactes de Govern que aquests dies es fan entre PSIB, Podem i MÉS. Santiago analitzarà el nou panorama polític a les Balears després del 24-M i comentarà l’estat de les negociacions. També el seu futur a la política, tan bon punt anuncià la seva retirada i ha retornat a la seva professió de psicòloga. A part de respondre les preguntes del programa, conversarà amb els personatges que encarnen els imitadors de GdC: Biel Barceló, Francina Armengol, José Ramón Bauzá o Jaume Font entre d’altres.  
Com cada dia, Gabinet de Crisi també farà un repàs en clau humorística a les notícies principals de la jornada, amb paròdies i imitacions dels seus protagonistes. Es dedicarà una atenció especial a l’activitat política feta durant el final de setmana.
Gabinet de Crisi és el programa d’humor i sàtira política d’IB3 Ràdio. Dirigit per Sergi Marcos i Felip Palou, s’emet de dilluns a divendres, de 15 a 16 hores  
Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @GabinetDeCrisi i al nostre Facebook: Gabinet de Crisi-IB3 Ràdio i al correu electrònic: gabinetdecrisi@ib3radio.com.
 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).
 
A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.
 

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL