Dimarts 09 a les 21.35


3 GENERACIONS
Dimarts, coneixerem la família Planells – Sala, d’Eivissa
Aquesta setmana, a 3 Generacions visitam Sant Llorenç de Balàfia, a Eivissa, per conèixer la família Planells-Sala.

En Toni i na Maria fa 52 anys que són casats. Tots dos, a base de molta feina, han aixecat i mantengut Can Curoné, un negoci familiar de 47 anys d’antiguitat. Són dos lluitadors que es fan costat en els moments bons i també en els difícils.

En Toni i na Maria tenen 3 fills: la major és na Fani, que és l’encarregada del supermercat. El segon és n’Antonio, que és el responsable del restaurant, amb la seva dona, el seu fill i el seu cunyat, l’home de na Fani. La més jove, na Nieves, gestiona la perruqueria. A la família hi ha sis néts, que són l’alegria de la casa. Són una família treballadora, emprenedora i optimista que fan de la unió la seva força.

3G és un programa generacional que posa de manifest les similituds i també les diferències entre les generacions d’una mateixa família, les seves relacions i els seus rituals, i que mostra la història recent de les nostres illes, mirant cap al futur amb optimisme.

3 Generacions s’emet tots els dimarts, a les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #3GIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa ‘En directe’, i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció ‘A la carta ‘ .

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL