Dimarts 09 a les 08.00


EL FARISTOL
Analitzam els detalls del procés d’escolarització
Uns 15.500 alumnes han sol·licitat plaça a una escola de les Illes Balears. A El Faristol entrevistarem Cati Ginard, cap d’escolarització de la Conselleria d’Educació, després de publicar-se les llistes provisionals de nins que es matriculen per primera vegada als centres públics i concertats, per al curs 2015-2016. És la passa prèvia a la matriculació dels infants d’educació infantil i primària, així com també els d’ESO i de Batxillerat que demanen un canvi de centre. Coneixerem els detalls del procés d’escolarització, a partir de les 8.30 hores.

També serà a partir d’aquesta hora que entrevistarem els futurs batles d’Alaró, un dels municipis on ja s’ha firmat un pacte de governabilitat. Per això, parlarem amb Aina Munar (PSOE) i Guillem Balboa (Més per Alaró) que es repartiran la batlia.

A partir de les 10.05 hores, passarà pels micròfons d’El Faristol Amador Calafat, president d’IREFREA, l’Institut Europeu d’Estudis en Prevenció. Calafat és un dels encarregats d’inaugurar la presentació del programa FERYA de famílies en xarxa i actives per prevenir els riscos que poden afectar els nostres fills.

I també parlarem del motociclisme a les carreteres de les Illes, amb Pedro Mas, president de la Federació balear de motociclisme, després d’un final de setmana tràgic amb la mort de Manuel de Cos Estrada.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Alicia Mateos, Josep Pons Fraga i Jordi Pol.

A partir de les 11:00h serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Pedro Aguiló Mora i Dani Álvarez.

Aquests i altres contenguts, dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL