Dimarts 09 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
Albert Camus i les Balears
Aquesta setmana repassam la relació del Nobel de Literatura amb les Illes

L’estiu de 1935, Albert Camus, un jove algerià d’origen (llunyà) menorquí arribà a Mallorca i visità diversos endrets de l’illa i també d’Eivissa. D’això ja fa 80 anys i amb el temps es convertí en Premi Nobel de Literatura, a més d’un referent essencial de l’ètica. Aquesta setmana, parlam de la relació de l’autor amb les illes amb el coordinador del volum Albert Camus i les Balears, Xisco Rotger i la resta d’especialistes destacats que han fet possible aquest volum.

La recomanació literària de cada setmana ens arriba amb la llibreria Ramon Llull de Palma. A la secció “Literatura amb crispetes”, que feim en col·laboració amb Cine Ciutat, repassam el film “Rebecca”, dirigit per Alfred Hitchcock i basat en la novel·la homònima de Daphne du Maurier. I acabarem el programa amb poesia al Cercle Poètic.

 “Flames a la fosca” és un programa literari on hi tenen cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. L’espai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar,  pren el nom del conegut vers que tanca el poema “A Mallorca durant la Guerra Civil” de l’autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i s’emet cada dimarts, de les 23 a 24 hores, a IB3 Ràdio.

També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL