Dijous 11 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Collirem algues per a vaques, anirem d’horts, visitarem Bennoc i prepararem crema d’ametles
Aquesta setmana, al programa Uep! Com anam?, vos sorprendrem amb el nostre interessant recull de reportatges foravilers. Al tema central, l’amo en Toni Ballador es trobarà, a la platja d’Es Trenc, amb dos vaquers de la zona de Campos que recullen algues seques per dur a les seves granges. A partir d’aquí, el nostre carismàtic presentador tractarà de descobrir per què les volen emprar i els acompanyarà a les respectives vaqueries, per conèixer de primera mà els seus llocs de feina i les seves famílies. I, sobretot, per veure com crien els animals: els uns, per produir llet de primera i els altres, per produir carn de qualitat suprema.

També serà sorprenent trobar d’un hort urbà  curiós que farem a Santa Ponça: un reducte de verdor, enmig del polígon industrial de Son Bugadelles, que un grup de jubilats pintoresc, aficionats al camp, s’encarreguen de conrar cada dia. I no quedarà enrere l’entrevista que farem a un pagès major jubilat, mentre cull faves i arregla els animals de la seva finqueta de Lloseta. De la mateixa manera, ens deixarà embambats la possessió que visitarà en Felip Munar a la seva secció: les antigues cases de Bennoc de Llucmajor que, actualment, allotgen un hotel i un restaurant excel·lents. Finalment, per coronar aquest conjunt variat de contenguts admirables, dues veïnades ben joves i xalestes de Sa Indioteria ens mostraran com elaborar una recepta ancestral  absolutament fascinant: una deliciosa crema d’ametles que varen aprendre d’un cuiner que feia feina al palau presidencial de la Moncloa.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL