Dijous 11 a les 08.00


EL FARISTOL
Biel Barceló analitza els futurs pactes de govern
El líder de Més per Mallorca, Biel Barceló, passa pels micròfons de El Faristol, en un moment clau per a les negociacions del pacte de governabilitat, a l’executiu balear. Amb el candidat al Parlament i secretari general de Més, comentarem també els altres pactes pendents, tant als consells insulars com a l’Ajuntament de Palma, així com els acords ja tancats a municipis de Mallorca i Menorca.

I continuam atents als pactes municipals. Dijous, entrevistarem Pep Tur ‘Cires’, que serà el batle de Sant Antoni de Portmany, després  d’un acord amb el PI i Reinicia. A Andratx, també han tancat pacte de govern: Jaume Porsell (PP) i Katia Rouarch (PI) es repartiran la batlia dos anys cadascun. Els dos futurs batles andritxols xerraran a El Faristol. I amb Gonzalo Adán, doctor en psicologia social, parlarem precisament dels pactes, com a nova manera de fer política. Són entrevistes que farem a partir de les 8.30.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb José Manuel Barquero, Jordi Pol i Joan Miquel Perpinyà.

A partir de les 11:00h serà temps per al “Cara a Cara”, amb Josep Pons Fraga i Joan Serra.

Aquests i altres contenguts, dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL