Dijous 11 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
La virginitat, segell de  garantia
La reconstrucció de l’himen s’ha convertit en una operació habitual entre les dones. Dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio vol parlar de la himenoplàstia

Esser verge és sinònim d’innocència i de puresa. En certes cultures, com la gitana o la musulmana, les dones necessiten tenir l’himen intacte per poder casar-se. Però la debilitat els ha duit a mantenir relacions amb penetració fora del matrimoni i necessiten recuperar la membrana que significa el seu segell de garantia. Per això, se sotmeten a una himenoplàstia i tot torna a esser com era. Però també hi ha dones que se sotmeten a l’operació de manera voluntària, com és el cas de la presentadora i cantant Leticia Sabater.

Dijous, a la primera part del programa de sexe d’IB3, es tractarà d’aquesta classe d’operacions amb el doctor Ángel Martín. És un ginecòleg cirurgià de la clínica Juaneda de Palma i explicarà en què consisteix aquesta operació i si té conseqüències per a la dona.

Més tard, a la secció “Amb els cinc sentits”, la psicòloga i sexòloga, Gema Montes, tractarà des d’un aspecte professional, el tema de la virginitat. Explicarà quins són els problemes més freqüents que té la gent la primera vegada i com s’ha d’encarar aquest primer acte.

També hi haurà temps per amenitzar la vetlada amb música i per descobrir les notícies i els estudis més curiosos relacionats amb el sexe.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dijous, de les 23 a les 24 hores, a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL