Dissabte 13 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Entrevista dels més menuts a la gent gran
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Dissabte, els joves tertulians de “No venim amb manual” coneixeran com es veu la vida des de la perspectiva de la gent gran, amb una entrevista a membres de la Federació d’Associacions de Persones Majors de Palma. Els convidats, com és habitual, s’enfrontaran a un test sobre dibuixos i modes infantils de l’actualitat.

El programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio també emetrà dissabte un nou informatiu elaborat per escolars de Mallorca, que contaran com han viscut aquesta experiència. No faltaran les propostes de plans en família, la tertúlia infantil ni la secció retro, en la qual es recorden cançons i costums de la infància dels que ara són pares.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dona veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament en les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL