Dilluns 15 a les 15.00


GABINET DE CRISI
El líder de Podem a les Balears, Alberto Jarabo, se sotmet per primera vegada a Gabinet.
Gabinet de Crisi entrevista dilluns, 15 de juny, el secretari general de Podem i candidat al Parlament de les Illes Balears, Alberto Jarabo. També parlarem de com van les negociacions dels futurs pactes de Govern que aquests dies es fan entre PSIB, Podem i MÉS. Jarabo analitzarà el nou panorama polític a les Balears després del 24-M i comentarà l’estat de les negociacions. A part de respondre les preguntes del programa, també coneixerà els personatges que encarnen els imitadors de GdC: Biel Barceló, Francina Armengol, José Ramón Bauzá o Jaume Font, entre d’altres. 

Com cada dia, Gabinet de Crisi també farà un repàs en clau humorística a les notícies principals del dia, amb paròdies i imitacions dels seus protagonistes. Es pararà especial atenció a l’activitat política desenvolupada durant el final de setmana.

Gabinet de Crisi és el programa d’humor i sàtira política d’IB3 Ràdio. Dirigit per Sergi Marcos i Felip Palou, s’emet de dilluns a divendres, de 15.00 h a 16.00 h. 

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @GabinetDeCrisi, al nostre Facebook: Gabinet de Crisi-IB3 Ràdio i al correu electrònic: gabinetdecrisi@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL