Dissabte 13 a les 20.00


TRÀFFIC
Les històries que transcorren dins un taxi i dins un cotxe d’autoescola
Aquest dissabte estrenam un nou programa: Tràffic. A partir de les 20.00 h podrem veure un programa diferent i d’entreteniment per a tots els públics que ens farà passar una bona estona compartint les històries que transcorren dins un taxi i dins un cotxe d’autoescola.

Anècdotes, converses, nirvis dels alumnes i dels professors, situacions divertides, històries reals i quotidianes comptades amb bon humor. Històries que vos podrien ocórrer a vosaltres mateixos, qualsevol dia.

Tràffic és un programa de nou format i d’entreteniment per a tots els públics que reflecteix les situacions que transcorren dins un taxi: les converses, opinions i anècdotes que s’intercanvien entre taxista i passatgers. Paral·lelament, ens mostra la relació que s’estableix entre alumne i professor dins un cotxe d’autoescola, com els nirvis de l’alumne, a vegades els del professor, i que, al mateix temps, resulta didàctic per a aquells que es preparen per obtenir el carnet de conduir.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL