Dilluns 15 a les 08.00


EL FARISTOL
Les noves cares dels ajuntaments balears
A El Faristol, dilluns, entrevistarem els batles que lideraran els ajuntaments de les tres capitals de les Illes: Palma, Maó i Vila, després que dissabte s’hagin constituït tots els ajuntaments. Contràriament, també xerrarem amb tres batles sortints com són Joan Jaume (Llucmajor), Àgueda Reynés (Maó) i Virgínia Marí (Vila). Totes aquestes veus, a partir de les 8.30 hores, a El Faristol.

A partir de les 10.00 hores, Àngela Seguí entrevistarà Xavier Pericay, el candidat de Ciutadans al Parlament balear. Comentarem amb ell els pactes als quals ha arribat la seva formació a diferents municipis de les Illes i també aprofitarem per demanar-li per les negociacions entre PSIB, Podem i Més, per arribar a un pacte d’esquerres al Govern de la comunitat autònoma.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Juan Mestre, Tomàs Ibarz i Joan Riera.

A partir de les 11:00h, serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Alicia Mateos i, des de Menorca, David Marquès.

Aquests i altres contenguts, dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL