Dimecres 17 a les 21.35


MENORCA BRITÀNICA
Els problemes del governador Kane
En aquest capítol visitarem l’hospital de l’Illa del Rei, un edifici molt modern en aquella època que els britànics varen construir per atendre els seus malalts.

També veurem com el governador Richard Kane viu enfrontaments amb les autoritats menorquines i amb l’Església, ja que alguns capellans fan sermons contraris als britànics.

Finalment, aprendrem moltes paraules angleses que encara s’empren a Menorca per xerrar de fusteria.

Cada dimecres, a les 21.35 h, IB3 Televisió emet la sèrie documental Menorca britànica, que té l’objectiu de difondre els fets històrics que sacsejaren Menorca durant el segle XVIII, especialment amb referència a les tres dominacions britàniques diferents que visqué l’illa. És un període que la condicionà de manera molt important. De fet, avui encara hi ha molts de costums, paraules i edificis d’aquella època que hi perduren.

Així contemplam la recreació de les històries dels nostres antepassats a Menorca. És una manera visual i didàctica de conèixer, de primera mà, les dominacions britàniques que hi hagué a l’illa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials @IB3televisio, amb l’etiqueta #Menorcabritanica IB3, i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL