Dijous 18 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Feinejarem a Formentera, descobrirem els tresors de Can Garraseca i cercarem llimones dolces
Dijous vespre, al programa més trescador, grimpador i explorador de la ruralia balear, les aventures de l’amo en Toni Ballador per fora vila ens duran a Formentera: la perla de la Mediterrània. Tanmateix, no hi anirem de passeig, sinó a feinejar-hi de bon de veres. Al reportatge central, el nostre carismàtic presentador pobler recorrerà en taxi l’illa i es trobarà amb un parell de pagesos formenterencs de potada que li mostraran les seves precioses guardes d’ovelles i de porcs negres, les seves figueres úniques i també els seus horts, on conren a la seca unes verdures ben gustoses de mides extraordinàries. Ara bé, aquest no serà l’únic tema relacionat amb la pitiüsa menor que tractarem aquesta setmana: al terme de Montuïri descobrirem un veterà pagès aficionat que, mentre exsecalla uns tarongers i fa diferents feines a les seves terres, ens contarà com instal·là la primera telefònica de Formentera. És una història molt i molt curiosa! I ben curiosa serà també la investigació que farem, en companyia d’un gran amant dels arbres, en la cerca d’uns mítics llimoners que fan llimones dolces a l’hort d’una gran madona pagesa veïnada de Biniali. A en Felip Munar, per la seva part, el trobarem recorrent de dalt a baix la pintoresca possessió de Can Garraseca de Llucmajor, una finca que ha conservat intacta la major part del seu immens patrimoni etnològic i agrícola al llarg dels segles. Ja ho sabeu, aquesta setmana tenim un altre capítol magnífic i molt ben engirgolat.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL