Dimarts 16 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
WALKING ON WORDS
Paraules, Aromes i paisatges: rutes guiades pel paradís

Aquesta setmana dedicam el programa al projecte “Walking on Words. Mallorca literària”. Es tracta d’una proposta que vincula el paisatge amb la paraula dels escriptors a través de set rutes literàries. El plat fort és una aplicació perquè els usuaris facin les seves rutes i que servirà d’eina de geolocalització i oferirà contenguts multimèdia de cada endret.

La recomanació literària de cada setmana ens arriba amb la llibreria Hipérbole, d’Eivissa. A la secció “Literatura amb crispetes”, que feim en col·laboració amb Cine Ciutat, repassam el film “El Padrino”, dirigit per Francis Ford Coppola i basat en la novel·la de Mario Puzo. Acabarem parlant amb Oriol Toro de “Vivim del cuentu”, un grup de contacontes que ha girat a s’enrevés la manera de veure els contes tradicionals.

 “Flames a la fosca” és un programa literari on tenen cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. L’espai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar,  pren el nom del conegut vers que tanca el poema “A Mallorca durant la Guerra Civil” de l’autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i s’emet cada dimarts, de les 23 a 24 hores, a IB3 Ràdio.

També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL