Dijous 18 a les 11.00


IB3 Ràdio i IB3 Televisió ofereixen en directe la sessió plenària amb motiu de la constitució del Parlament balear
Dijous 18 de juny es farà el ple de constitució del nou Parlament de les Illes Balears, sorgit de les eleccions de dia 24 de maig. IB3 Ràdio i IB3 Televisió n’oferiran l’emissió, en directe, a partir de les 11 hores.

A IB3 Ràdio la retransmissió es farà al programa El Faristol, amb Àngela Seguí i amb Maria Salas des del Parlament.

A IB3 Televisió la narració anirà a càrrec de la periodista Antònia Ferrer amb els comentaris d’Albert Candela, excap de Protocol del Govern de les Illes Balears.

A partir de la conformació de la cambra legislativa, hi ha quinze dies per a la celebració del ple en què s’han de sotmetre a votació les propostes dels grups parlamentaris per a la designació del nou president del Govern.

La primera votació per a l’elecció del cap de l’Executiu autonòmic en la novena legislatura s’haurà de celebrar, com a màxim, el 3 de juliol.

Correspon a la mesa del Parlament que es constituesqui dijous que ve fixar el dia per a aquesta primera votació, una vegada consultat amb els grups polítics.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i a www.facebook.com/ib3tv.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL