Dijous 18 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Problemes al llit
Les disfuncions sexuals, les vergonyes i les pors són els principals entrebancs a l’hora de gaudir en una relació sexual. Aquest dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio, s’endinsa a parlar d’aquests temes

L’ésser humà, per naturalesa, té feblesa pel sexe, a tothom li agrada parlar d’ell i molt més practicar-lo. Però la sexualitat no sempre és una font de felicitat i plaer. En moltes ocasions, la intimitat sexual és un espai de sofriment per a les parelles. Una font de dolor que pot ser a causa d’una manca d’enteniment entre la parella, o bé per una disfunció sexual. Problemes que són més freqüents del que pensam entre la població.

Aquest dijous, a la primera part del programa de sexe d’IB3, es tractarà aquest tipus problemes. Serà amb Nicole Dema, fundadora i directora del gabinet de psicologia Cinc. Amb ella es tractaran les principals disfuncions sexuals femenines més comunes i quines són les respostes que s’han de tenir enfront d’elles.

Més endavant, a la secció “Amb els 5 sentits”, serà el torn per parlar de vergonyes i timideses dins el llit. Miguel Ángel Cueto, secretari general de la FESS (Federació Espanyola de Societats de Sexologia), explicarà quines són les pors més freqüents a l’hora de mantenir una relació sexual amb una persona nova.

També hi haurà temps per amenitzar la vetllada amb música i per descobrir les notícies i estudis més curiosos relacionats amb el sexe.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dijous de les 23 a les 24 hores a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL