Dissabte 20 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Sexe, màgia i pocions
El programa de misteris i llegendes d’IB3 Ràdio parlarà amb la doctora Ana Vázquez Hoys i Jesús Callejo sobre el nou curs d’estiu de la UNED.

Dissabte a “Font de Misteris” parlarem amb Ana Vázquez Hoys, doctora en Història Antiga; Luis Tudela, doctor, professor i tutor de la UNED a les Illes Balears, i l’investigador i misser Jesús Callejo, que aquest estiu tornen a Mallorca per fer el curs d’estiu de la UNED “Sexo, magia y pócimas en la Historia: arte de amar, arte de morir”. Anirem també al far de Portopí amb el darrer faroner de la Mola, Javier Pérez de Arévalo.

A més, repassarem l’actualitat de la setmana a la secció Mons Diversos i llegirem qualcuns dels missatges dels oients a l’espai dedicat a les xarxes socials.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio i es pot sentir els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h i fins a mitjanit.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @fontdemisteris i al nostre  Facebook: Font de Misteris, emprant l’etiqueta #fontdemisterisib3, i al correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL