Dissabte 20 a les 09.45


PASSIÓ PER LA MAR
Una nau amb passat reial, l’arma per esser amfibi i reciclatge nàutic
Una de les pitjors imatges que podem detectar a un port o fins i tot a una platja o a una cala és la d’una embarcació abandonada. La falta d’interès, la mort del propietari o la impossibilitat de fer front al manteniment poden destrossar el que abans era una nau plena de bellesa. Ara bé, abans de la seva descomposició, hi ha solucions múltiples que na Laura ens explicarà aquesta setmana. Amb ella, visitarem empreses especialitzades en la recollida i el desballestament nàutic i sabrem quines parts de l’embarcació tenen una altra vida al mercat de segona mà, perquè la Passió per la Mar sempre es renova.

Sense cap perill ni risc d’acabar els seus dies consumit pel rovell, a pesar de tenir 48 anys, el “Falcao” és un dels flamants inquilins nous de la badia de Palma. Ens embarcarem en aquest espectacular iot, que va esser creat per a la família reial belga i que pot presumir d’haver rebut al seu interior Grace Kelly. Avui en dia ha canviat de patrons, però permet encara que els seus ocupants puguin esser reis durant un dia. També es converteix en escenari d’actes de categoria que vos mostrarem en el programa.

I, si el que voleu és fer un capfico molt original, nedar a 11 nusos de velocitat i amb la possibilitat de bussejar a desenes de metres, vos presentarem la darrera innovació tecnològica, que ja comença a tenir difusió a la nostra costa. És el ‘seabob’, un prodigi que vos convertirà en peixos humans i que hem provat a Cala Rajada.

Amb les notícies i l’agenda completarem els aparells. Dissabte dematí hissam l’espinàquer i llevam àncores per salpar del port d’IB3 Televisió. Vos esperam!

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL