Dilluns 22 a les


EL FARISTOL
Alberto Jarabo, secretari general de Podem, parla de les negociacions del pacte d’esquerres
Dilluns, a partir de les 10.00 hores, passa per El Faristol el secretari general de Podem Illes Balears. Àngela Seguí entrevista Alberto Jarabo, després que aquest final de setmana la formació hagi iniciat una consulta telemàtica amb les seves bases, que durarà fins dimarts 23 de juny, i que servirà per aconseguir el beneplàcit al fet de donar suport a un govern presidit pel PSIB. També demanarem Jarabo per les negociacions del pacte d’esquerres, que continua en l’aire.

On ja estan tancats els governs és als ajuntaments. Dilluns xerrarem amb Joan Verger (Més per Mallorca), batle de Montuïri, municipi que recupera un batle d’esquerres després 28 anys. I també xerrarem amb Francesc Ametller (PSOE) que repeteix com a batle des Mercadal.

Entram en una setmana en què totes les mirades estan posades damunt Menorca, en les festes de Sant Joan de Ciutadella. Acabat el resum informatiu, a partir de les 8.30, entrevistarem Borja Morgades de Olivar, el Caixer Senyor. Xerrarem amb ell l’endemà del Diumenge des Be.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Juan Mestre, Tomàs Ibarz i Joan Riera.

A partir de les 11:00h serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Alicia Mateos i, des de Menorca, David Marquès.

Aquests i altres contenguts, dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL