Dijous 25 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Collirem fruites i conrarem verdures a Sóller, sembrarem a Formentera i farem Kirsckhnödel
Aquesta setmana, les peripècies de l’amo en Toni Ballador ens conduiran fins a dues finques ben guapes i curioses de Sóller. La primera serà Ses Tanques, propietat d’en Pere Serra, cèlebre empresari, promotor cultural i president del Grup Serra de mitjans de comunicació. Allà, el nostre carismàtic presentador, amb l’antic amo de les terres, descobrirà la varietat enorme de fruiters que s’hi cultiven, collirà cítrics a caramulls, sembrarà un parell de cols de l’hort particular de la possessió i coneixerà la història personal del pagès que li fa de guia i també la del pagès que s’encarrega actualment de dur el conró i que abans hi feia de missatge. I, després de trescar pels magnífics terrenys de Can Serra, a en Ballador li arribarà el moment de descobrir tot el que es cultiva i es cria a Ses Saletes de Biniaraix, acompanyat per dos veïnats, pagesos ben xalests i amb molt bones anècdotes foravileres per compartir. I també serà digne d’ésser compartit el gran moment rural que viurem amb el president de la Cooperativa del Camp de Formentera mentre tresca pels seus sementers i rep bons consells de son pare, un pagès veterà.

Al Rebost, amb una madona andritxola ben activa i aguda, descobrirem la recepta d’uns dolços típics alemanys deliciosos que s’elaboren, justament en aquesta època d’abundància d’albercocs i de cireres. I, amb en Felip Munar, a la secció en què viatjam enrere en el temps per descobrir les possessions més emblemàtiques de ca nostra, visitarem Sa Torre: una de les finques més notables del terme Santa Eugènia. Serà un programa ben complet, emotiu i carregat de contenguts interessants.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL