Dimarts 23 a les 08.00


EL FARISTOL
Miquel Ensenyat, nou president del Consell de Mallorca
L’ecosobiranista, candidat de Més per Mallorca i exbatle d’Esporles, Miquel Ensenyat, presidirà el Consell de Mallorca amb el suport de PSIB i Podem, després de setmanes de reunions. Les negociacions havien avançat quant a qüestions programàtiques però la presidència havia provocat els darrers dies un desencontre. La bona sintonia entre els 3 candidats ha facilitat aconseguir un equilibri institucional perquè es visualitzi el canvi al Govern de Mallorca. 

A El Faristol parlarem de l’acord aconseguit a la institució insular mentre continuam pendents de le negociacions del pacte al Consell de Menorca. La candidata de Més, Maite Salord, ha defensat fermament que ha d’esser ella qui ha de presidir el Consell fins i tot Alberto Jarabo, secretari general de Podem Illes Balears, ha declarat a aquest programa que seria “el més natural i tothom ho entendria”.

Entrevistarem també Monserrat García, presidenta d’APABAL, l’Associació de professors d’anglès de les Illes Balears, que llança APACLIL magazine. Es tracta d’una revista centrada en l’enfocament AICLE (Aprenentatge integrat de Continguts i Llengües Estrangeres) ja que, tal com expliquen des de l’associació, el mètode “desperta un interès enorme entre els professionals de l’ensenyament de l’anglès”. Aprofitarem per abordar qüestions com la formació i reciclatge que reben els professors que han d’impartir àrees en anglès.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Alicia Mateos, José Manuel Barquero i Jordi Pol.

A partir de les 11:00h serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Pedro Aguiló Mora i Joan Lluís Ferrer.

Aquests i altres contenguts, dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL