Dimarts 23 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
Tres periodistes que escriuen llibres
Una entrevista molt personal a un artista de reconeguda trajectòria; un llibre d’aventures d’un home enamorat d’una sirena negra la qual segueix per tota la Mediterrània, i una història entre la realitat i la ficció a la qual surt Errol Flynn a Mallorca. Dimarts vespre, tres periodistes, Sandra Martínez, Sebastià Bennàssar i Roser Amills ens expliquen detalls dels seus nous llibres.

De la mà de la llibreria Vadllibres, de Ciutadella, descobrirem La meva lluita de Karl Ove Knausgard. Ens submergirem en El Padrino acompanyats de Marta Pérez de CineCiutat i convidarem Xènia Dyakonova a parlar d’un dels seus autors favorits.

“Flames a la fosca” és un programa literari en el qual tenen cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. L’espai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar,  pren el nom del conegut vers que tanca el poema “A Mallorca durant la Guerra Civil” de l’autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, i s’emet cada dimarts de les 23.00 h a les 24.00 h a IB3 Ràdio.

També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL