Dimecres 24 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Avui ens visita el compositor Antoni Mairata
El jove compositor i Joan Barceló, director de la Jove Orquestra Illes Balears ens presenten la simfonia dedicada a la serra de Tramuntana.
 
Aquest dimecres 23 de juny entrevistarem el compositor Antoni Mairata i el director de la Jove Orquestra Illes Baleares, Joan Barceló que visiten els estudis de “El Caçador de Somnis” per presentar-nos l’estrena mundial de la Simfonia “La Serra de Tramuntana”, composició de Toni Mairata i amb la interpretació de la Jove Orquestra Illes Balears i el Cor Ciutat de Mallorca que es farà el diumenge 28 de juny al Castell de Son Mas d’Andratx.
 
A continuació arribarà la secció musical Laínez & Friends, a càrrec de Joan Laínez, amb una especial atenció al concert a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu que es farà dimarts que ve 30 de juny al Teatre Principal de Palma i també parlarem de la música més animada de la serie “Smash”.
 
Tot això i qualque sorpresa més, aquest dimecres a partir de les 23 hores a IB3 ràdio.
 
*”El Caçador de Somnis” és el nou programa cultural dels vespres d’IB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 hores.  
 
Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.
 
IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).
 
A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.      

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL