Dijous 25 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
El programa atura per vacacions
El programa de sexe de la ràdio autonòmica emet, dijous, el darrer capítol de la temporada. Es farà una repassada de les 19 hores ja emeses, recordant els moments més divertits i interessants

El d’aquesta setmana és l’edició número vint de “No apaguis el llum”. IB3 Ràdio va posar en marxa el primer programa d’informació i divulgació sexual el mes de febrer passat. Després de deu anys d’existència, és la primera vegada que la ràdio autonòmica disposa d’un programa de temàtica exclusivament sexual.

Dijous es posa punt final a una primera temporada. Des del començament de l’emissió, han estat denou hores en què IB3 Ràdio ha divulgat informació sexual i sensual amb la psicòloga i sexòloga Maria Rigo i el comunicador Joan Guillem Jaume. 

Durant aquests cinc mesos que “No apaguis el llum” ha estat en antena, han passat pels micròfons del programa una trentena de professionals del sector de la salut sexual. Ells han estat els encarregats d’explicar als oients les tècniques, les estratègies, les novetats dins el sector, les opinions… i sobretot, les pautes per  millorar la sexualitat dels balears. 

En aquest capítol número vint, està previst fer un recull dels moment més graciosos i anecdòtics que s’han produït durant les emissions del programa.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dijous, de les 23 a les 24 hores, a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL