Divendres 26 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Steve Norman, membre fundador del grup Spandau Ballet
El Caçador de Somnisrebrà la visita de Steve Norman, guitarrista i saxofonista del mític grup Spandau Ballet.

Divendres, 26 de juny, xerrarem amb Steve Norman, membre del conegut grup anglès, Spandau Ballet, un dels autèntics referents musicals dels anys 80 i que ara tornen amb més força que mai i aquest estiu actuaran al Ibiza Rocks, amb ell parlarem de la seva relació amb Eivissa, ja que ell va viure a l’illa durant 12 anys i la seva filla hi va néixer. A més, un dels concerts més importants de la banda, el varen fer a la discoteca Ku de Sant Antoni i la gent d’Eivissa encara el recorda.

A continuació, ens visitaran els amics de Trampa Teatre amb la secció d’improvisació que ens fan cada setmana, on posen exercicis teatrals als col·laboradors del programa, per veure com se’n surten.

“El Caçador de Somnis” finalitzarà amb les estrenes de cine i l’agenda teatral a càrrec de Joan Carles Bestard i  Xavi Fullana.

Tot això i qualque sorpresa més, aquest divendres, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL