Dissabte 27 a les 21.15


PANORAMA IB
Sant Joan, venedors ambulants i concerts d’estiu
Aquesta setmana, a Panorama IB,  vivim les festes de Sant Joan amb els seus protagonistes principals. Ells ens  contaran les emocions que les festes els aporten, els sentiments que els desperta i el fet de tenir un paper molt rellevant en una celebració tan important. 

Passen hores a la intempèrie, suportant aigua, sol, vent, fred o calor. Fan quilòmetres d’un lloc a l’altre. Carreguen i descarreguen sense aturar. Són venedors ambulants que, a pesar de la duresa de la seva feina, no la canviarien mai. Compartim una jornada amb en Tano i n’Eugeni, dues vides ambulants.

Per altra banda, amb l’arribada de l’estiu, proliferen els concerts a les Balears. Són molts els grans noms que han passat per les illes: Ray Charles, Tom Jones o Guns’n Roses. En tot cas, no és habitual que les gires dels grans grups internacionals recalin a la nostra comunitat. A Panorama IB, n’analitzam els motius.

Panorama IB fa un repàs profund dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet els dissabtes, a les 21.15 h, i el presenta la periodista Esther Matutes.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL