Divendres 26 a les 08.00


EL FARISTOL
La crisi del PP balear
Divendres, a El Faristol analitzarem la crisi interna del PP a les Illes Balears després que s’ha desconvocat la reunió dels crítics a un restaurant d’Algaida, ja que, s’ha arribat a un pacte amb el PP nacional i Bauzá serà senador autonòmic i dimitirà el mes de juliol. Per altra banda, al Parlament, la presidenta Xelo Huertas ja ha finalitzat la ronda de contactes amb els diferents portaveus parlamentaris. El darrer ha estat Jaume Font, del PI, que ha deixat per després del debat d’investidura el seu beneplàcit a Francina Armengol com a presidenta. Parlarem amb ell, a partir de les 8.30 h, però també recollirem altres veus, com la de Vicent Torres (PSOE) que presidirà el Consell d’Eivissa després d’arribar a un pacte amb Podem-Guanyem.

A les portes del final de setmana, estam pendents del temps i de l’arribada de la que podria esser la primera ona de calor d’aquest estiu. En parlarem amb Miquel Gili, portaveu de l’Agència Estatal de Meteorologia a Balears.

I, a partir de les 10.30 h, entrevistarem en directe Neus Truyol, portaveu de l’Ajuntament de Palma.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 h i fins a les 10:00h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Josep Pons Fraga, Juan Mestre i Joan Riera.

Hi haurà més temps per a l’opinió i l’anàlisi al cara a cara, entre Dani Álvarez i Jordi Pol.

Aquests i altres contenguts, aquest divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL