Dilluns 29 a les 21.35


PRIMERA LÍNIA
Els temes d’actualitat en clau de reportatge
Dilluns, a les 21.35h, comença un nou espai a IB3 Televisió, Primera Línia. Cada setmana analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran fins al lloc on es produeix la notícia.

Primera Línia pretén abordar assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens. Temes socials, turístics, econòmics i culturals centraran el gruix del programa.

Amb un tractament en profunditat de cadascun dels temes previstos cada setmana, l’espai donarà informació de tots ells amb treballs dinàmics i enfocats a conèixer els principals protagonistes de la notícia.

Al primer programa

L’arribada a Palma de l’Allure of the Seas, el ferri de passatgers més gran del món, les altres cares de la celebració de Sant Joan a Menorca i els preparatius d’una festa que inaugura l’estiu balear són els tres assumptes que proposa el programa “Primera Línia” en la seva primera emissió.

Coneixerem els secrets de l´Allure of the Seas, des de dins, xerrarem amb el capità i els màxims responsables i mostrarem les atraccions més destacades d’aquest monstre marí.

La festa que organitza el periodista Esteban Mercer és una de les més destacades de la temporada alta. Sabrem com es prepara tot l´operatiu, quantes persones fan possible l’acte i el resultat final.

Sant Joan i els cavalls són la imatge d’una festa de repercussió internacional. Equips de Protecció Civil i de Creu Roja vigilen que tot vagi com toca.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL